Innogie Aps

Brugerresearch, mockups, brugertests, logo og grafisk materiale design

Brugergrænseflade og grafisk identitet

Let og intuitivt at bruge

3PART designede en brugergrænseflade, der understøtter både PC, Mac, tablet og smartphones. Interfacet er i øvrigt udformet, så det både er let og intuitivt at bruge, med en overskuelighed, der tilgodeser slutbrugeren uanset teknisk erfaring.
Innogie-APS-brugerflade-UI-thumbnail-3PART
+1 nyt
logodesign
Helt ny
grafisk identitet
Brugervenlig
interfacestruktur

Assistance til udvikling

Innogie, der er en teknologidrevet virksomhed med speciale i solenergi, ønskede 3PARTs assistance til at udvikle en grafisk identitet samt en brugergrænseflade til monitorering og styring af et tagmonteret solenergisystem. Opgaven indeholdt bl.a. udviklingen af en overordnet interfacestruktur, der skulle tilgodese forskellige interessenter; slutbruger, service, Innogie og potentielle partnere. Målet var desuden at lave et interface, der fungerede på både PC, Mac, tablet og smartphones og altså ikke et fysisk panel ved den installerede enhed.

Download projektet her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele projektet nedenfor.

udformet, så det både er let og intuitivt at bruge, med en overskuelighed, der tilgodeser slutbrugeren uanset teknisk erfaring

Works

Skal vi også hjælpe jer?

3PART hjælper dig med at løse virksomhedens forretningsproblemer gennem konkrete fysiske og digitale produkter, services og oplevelser.

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S