OSAA Innovation | iV-GO

Vi har svært ved at få armene ned!!

Den mobile behandlingsenhed IV-GO har vundet Danmarks nationale designpris, Danish Design Award i kategorien ”Healthy life”.

iV-GO® er en mobil IV-løsning, der gør det muligt for patienter at bevæge sig frit rundt under deres intravenøse behandling. Med en 100 pct. mekanisk funktion kan løsningen følge patienten rundt i en rygsæk og dermed sikre bevægelsesfrihed og en højere livskvalitet under sygdomsbehandling.

”IV-GO modtager årets Danish Design Award, fordi det er en fantastisk innovation, der skulle have været udviklet for længe siden. IV-løsningen fungerer med rent mekanisk kraft, så den behøver ikke strøm. Løsningen giver dermed fuld mobilitet, og det forbedrer livet for sårbare patienter, der stadig kan være aktive – eksempelvis børn. Denne løsning er et rigtig godt eksempel på design, som er både enkelt og menneskeligt,” skriver juryen.

OSAA Innovation | iV-GO

Bag udviklingen af IV-GO står medtech virksomheden OSAA Innovation ApS, innovationsvirksomheden 3PART A/S og en række strategiske samarbejdspartnere.

”Vi er utroligt stolte over at blive tildelt en Danish Design Award og ser det som en vigtig anerkendelse af, at vi har udviklet et produkt, der kommer til at forbedre livskvaliteten for rigtigt mange mennesker i behandling – på sigt globalt,” siger Ahmed Hessam, idémand til produktet og adm. direktør for OSAA Innovation.

”IV-GO er et revolutionerende, men også utroligt enkelt produkt med meget store eksportpotentialer og vigtigst af alt, gør produktet en daglig forskel for patienter i behandling. Vi mener, anerkendelsen i form af Danish Design Award er udtryk for, at godt brugervenligt design og kommercielt potentiale i høj grad hænger sammen,” siger Simon Skafdrup, adm. direktør i 3PART A/S.

I alt 53 designløsninger var med i kapløbet om årets priser, der blev uddelt i 15 kategorier.