HMN A/S

Brugerobservationer, skitsering og idékatalog, udvikling og validering af designkoncept samt modning af endeligt produkt til produktion i Kina

Funktionelt og sikkert design, der øger brugernes selvhjulpenhed

Modulopbygget

Processen resulterede i produktserien Nielsen Line, der består af diskrete og neutrale bade- og toiletstole, der kan bruges i mange sammenhænge, og som produceres til konkurrencedygtige priser. Serien er modulopbygget, således at produkterne kan tilpasses den enkelte brugers behov.

Udover Nielsen Line har 3PART udviklet M2 Multi-Tip, som er en bade- og toiletstol med elektrisk højdejustering, tipfunktion samt en justerbar ryg. Stolen kan bære op til 150 kg i alle positioner og forbedrer både arbejdsmiljøet for hjælperen og giver større værdighed og tryghed for bugeren.
HMN A/S
Nyt konceptdesign
af 2 produkter
Optimering
af bæreevne
Ny produktserie
Nielsen Line

Hjælpemidler til ældre og handicappede

HMN er en dansk virksomhed, der udvikler og producerer hjælpemidler til ældre og handicappede, med speciale indenfor bade- og toiletmøbler. HMN har fokus på brugervenlighed, kvalitet og rengøringsvenlighed, når der udvikles nye produkter. HMN havde et ønske om at få udviklet en ny serie af bade- og toiletstole til ældre, og henvendte sig derfor til 3PART.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Rengøringsvenlighed, sikker samt funktionsdygtig

Se flere cases

Fremtidens tankstationer – styret med et tryk
Hjemmeside og brochure

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S