Lykketronic

Udvikling af håndbetjening

Under projektet har 3PART og Lykketronic arbejdet sammen og besluttet udformningen af features til produktet undervejs i processen. Her er løbende holdt møder som skulle fastsætte designet og placceringen af funktionerne. Der er undersøgt forskellige placeringer af interaktionsflader, materialebrug og arbejdet med at gøre produktet mindre.

Samson Agros nuværende design DNA er analyseret for at sikre det nye design passer til Samsons produktlinje. Tankerne fra analysen er emplementeret i det nye design for at sikre det passer ind i den eksisternede designlinje.
Analyse af eksisterende design DNA, forskellige koncepter, produkt design, RPT Model i 1:1 og produktionsmodning
Lykketronic Samson 3PART

Design DNA

Lykketronic kom til 3PART for at få udviklet en håndbetjening til Samson Agros nye gyllespreder. Her skulle Lykketronic og 3PART arbejde sammen og lave aktiviteter igennem projektets forløb. Det nye design skulle være inspireret af Samsons designlinje og inplementere den gamle touch skærm fra deres tidligere design.

Formålet var at udbygge håndbetjeningen med flere knapper.

Inspireret af Samsons designlinje

Redesign af
håndbetjening
Udvidelse af
knapper
Udvælgelse af
silicone tastatur

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Udvikling af håndbetjening

Se flere cases

Rumtermostat – designkoncept

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S