OSAA Innovation

iV-GO - Giver patienter deres frihed tilbage

Research, brugerobservationer, konstruktion, prototyper, tests, grafik, brugermanualer, emballage, 3D/2D tegninger og visualiseringer
En mekanisk mobil IV-løsning, der er nem at bruge og gør det muligt for patienter at bevæge sig frit under infusion. Det gavner resultatet af behandlinger, muliggør hurtigere udskrivning og sparer derved penge.
3PART iV-GO Winner Danish Design Awards OSAA Innovation
OSAA-iV-GO 3PART

En mekanisk mobil IV-løsning

OSAA INNOVATION henvendte sig til 3PART designteam for at få udviklet og designet en enkel og driftsikker løsning til tømning af dropposer, som tillader en patient med behov for drop, at være mobil og ikke afhængig af et traditionelt stativ på hjul.

Løsningen med navnet IV-GO kan bæres på ryggen og tømmer dropposen, uden brug af tyngdekraften, men ved hjælp af en patenteret og 100% mekanisk ”rulleklemme” Undervejs i udviklingsprocessen blev der gennemført omfattende brugerobservationer, løbende tests og dokumentation, for at leve op til gældende lovgivning på området.

Allerede inden produktlancering, havde OSAA fået de første forudbestillinger på produktet.

Behov for drop

360 graders
strategisk design
Elegant &
brugervenligt design
Danish Design
Award Winner

"iV-GO improves patient safety, increases usability and reduces the financial costs"

01

Prototypeudvikling

3PART designede produktet og i samarbejde med virksomhederne Kapacitet og R&D, blev mekanikken i maskinen fædigudviklet. 3PART foretog også brugertests og brugerobservationer af de prototyper som blev fremstillet i udviklingsprojektet, primært af sygeplejersker. Ved observationerne fremkom forskellige uhensigtsmæssigheder, som skulle elimineres inden det endelige produkt blev sat i produktion.

Gennemtestet

Ligeledes foretog 3PART tests af produktets evne til at tømme dropposerne under forskellige forhold. 3PART stod for dialog med modelmagere til prototyper, samt producenter af det endelige produkt og designede undervejs i forløbet også logo, emballage og brugermanualer med tilhørende illustrationer.

02

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

This is the best invention in medical equipment since the IV treatment was invented.

Inanna Weiss, Plastic surgeon, Hudkræftklinikken.dk

Se flere cases

Klinisk testet hjælp til pollenallergikere

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S