R82 - Manatee

Den fleksbile stol til en god badeoplevelse

Manatee stolen er designet således, at brugeren let kan placeres i den rette position. Sædets dybde kan justeres, hvilket gør, at stolen kan tilpasses i takt med, at barnet vokser, og stolen kan derved bruges i mange år. Barnet kan både sidde op og ligge ned, idet ryglæn og benstøtter kan vinkles til forskellige stillinger fra opret til vandret position. Stolens funktioner er logisk placeret, således at hjælperen har de bedst mulige arbejdsforhold, og da den har et meget let stel, kan den nemt klappes sammen for opbevaring og transport. I 2011 blev R82, der er etableret i 1982 solgt for knap en halv mia. kroner til svenske Etac AB – en af verdens førende producenter af hjælpemidler til handicappede.
Designudkast til badestol og raffinering af endeligt design
R82-Manatee-Produkt-design-thumbnails-3PART

Den rette position

R82 henvendte sig til 3PART for at få udviklet en funktionel og fleksibel badestol, der kan tilpasses brugere i forskellige størrelser fra alderen 1 år og opefter.

Funktionel og fleksibel badestol

Funktionel, fleksibel
og let stol
Forbedret badeoplevelse
for brugeren
Bedre arbejdsforhold
for hjælper

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

knap en halv mia. kroner

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S