Ruxbury

Brugervenlig app til ryttere og trænere

Ruxbury henvendte sig til 3PART med en fungerende prototype-app, som de havde brugt til at validere det tekniske koncept. Ruxbury ønskede et mere indbydende, tydeligt og brugervenligt design med en logisk struktur. Derudover ønskede de input til nye funktioner, der ville gøre appen endnu mere relevant for målgruppen, som inkluderer ryttere, trænere, avlere og hesteejere.

3PART leverede en omfattende pakke af tjenester, der omfattede brugerindsigter, designkoncepter, wireframing, UX-design, UI-design og sparring.
Markedsanalyse, brugerresearch, workshopfacilitering, konceptdesign & idekatalog, prototypeudvikling, ikonpakke, designmanual, samt overleveringsmateriale til udviklere
Skærmbillede 2023-07-04 kl. 10.18.19

Brugervenlig app til ryttere og trænere

I samarbejde med Ruxbury analyserede 3PARTs designteam den eksisterende app og arbejdede på at forbedre strukturen og navigationen i appen. Ved aktivt at arbejde med brugerindsigter og teste idéer via wireframes, arbejdede vi på at udvikle en logisk og intuitiv opbygning af appen. Samtidig udviklede vi nye funktioner til appen gennem idégenerering. De bedste løsninger blev testet i en prototype og derefter fuldt udviklet til et helstøbt UI-design.

Resultatet blev et indbydende og intuitivt appdesign med en række funktioner, som gør appen brugbar og relevant både for hobbyryttere og professionelle ryttere.

Designidentitet på appform

Komplet
UI & UX design
Indbydende og gennemtænkt
Appdesign
Designkoncepter &
wireframing

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Brugervenlig app til ryttere og trænere

Se flere cases

Wintex Agro: Fuldautomatisk design
Tvangsblander – redesign og grafisk identitet

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S