Nimbus Motorcycles Danmark A/S

Samarbejde mellem 3PART & Nimbus Motorcycles Danmark A/S

”Vi har jo at gøre med en kronjuvel indenfor dansk design og industrihistorie…”

Nimbus Motorcycles Danmark A/S

”Det er med stor ydmyghed og respekt vi har sagt ja til at være fødselshjælpere i udviklingsprocessen, der skal føre til en relancering af Nimbus motorcyklen” – siger founding partner og adm. direktør Simon Skafdrup.

”Jeg sammenligner det lidt som at stå med det potentiale nogle italienere så for år tilbage, med at tage fat på de originale FIAT 500 tegninger og føre modellen ind i samtiden igen. I øvrigt lanceret i en ren el-udgave for nyligt”

”Der er jo et stærkt DNA og utallige designdetaljer at tage udgangspunkt i, så vores rolle på designteamet bliver måske mere at udvælge, fokusere og raffinere, end det bliver at finde på nyt” siger Simon Skafdrup, der efter en designbureaukonkurrence er udvalgt til at stå for designet af de nye modeller.

Sidevognen er et kapitel for sig – og jo netop ikke noget den typiske motorcykler fødes med – men anvendelsesmulighederne vokser bare væsentligt med sidevogn – ligesom vi de seneste år har set en eksplosion i cargobikes til familier der får ”en ekstra bil” på den måde.

”Nimbussen var jo en robust og godmodig arbejdshest på mange måder – og ærlig i både udtryk og materialevalg”. Det har vi tænkt os at respektere og videreføre.

”Da vi for mere end 5 år siden indledte dialogen med Claus Støvlbæk Clausen om projektet havde vi en del overvejelser om hvilken motortype vi skulle gå med – og spurgte flere gange – hvad mon Anders Fisker ville have gjort hvis han havde levet i dag? Heldigvis har den teknologiske udvikling de seneste 5 år hjulpet beslutningen lidt på vej og derfor er valget om 100 % el drift – oplagt, og noget vi tror Anders Fisker ville have bakket op om” slutter Simon Skafdrup

Følg udviklingen på www.nimbus-motorcycles.com