Actulux

Research, designspecifikation, idékatalog, 3D skitser og visualiseringer

Røgventilation

Specielt kompakt design

3PART designede en hel produktserie af typen SV, der med sit elegante og brugervenlige design passer godt ind i Actulux’ image om at være markedsførende indenfor sit felt. Kabinetdesignet er fleksibelt opbygget og kan let tilpasses i størelsen, så det matcher op til 12 forskellige produktkonfigurationer. Udover produktserien, designede 3PART samtidig en mindre model, SVM “Mini”, der har et specielt kompakt design.
Actulux-Produkt-thumbnail-3PART
Optimeret
Kostpris
Elegant
Design
Specielt og kompakt
design

Et behov for at udvikle

Actulux, der udvikler og sælger elektriske systemer til røgventilation, stod med et behov for at få udviklet deres fremtidige kabinetkoncept, som skulle afløse deres standardkabinet. Det nye koncept skulle indeholde en høj grad af fleksibilitet, idet opbygningen skulle kunne tilpasses 12 forskellige produktkonfigurationer. Samtidig var der et stort fokus på økonomisk produktion og kostprisoptimering uden at gå på kompromis med kvaliteten – både i form og funktion.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Kabinetdesignet er fleksibelt opbygget og kan let tilpasses i størelsen

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S