Linak

Workshops, inspirationsmateriale, konkurrentmateriale, idékatalog, konceptudvikling, visualiseringer og designkoncept

Betjeningspanel - Konceptdesign

En serie af betjeningspaneler

Det endelige koncept resulterede i en serie af betjeningspaneler, som i stedet for med knapper betjenes ved at vippe panelet op eller ned. Derudover har panelet et display, som viser højden på bordet og lyser rødt, når man har siddet ned for længe. Endeligt kan det intelligente system lagre op til fire højdeindstillinger, samt via bluetooth tale sammen med en sundhedsapp, der minder brugeren om, at ændre stilling i løbet af dagen.
2. 0thumbnains size
Funktionel
Designopgradering
Forenklet
brugerflade
High-speed
proces

En ny generation

3PART har i dette projekt haft til opgave at videreudvikle et nyt koncept til en ny generation af betjeningspaneler til hæve-/sænkeborde i samarbejde med Linak. Formålet med disse betjeningspaneler har været, at forbedre brugeroplevelsen samt medvirke til en sundere livsstil gennem varierende arbejdsstillinger i løbet af dagen.

3PART har haft stort fokus på at udvikle en intelligent og diskret påmindelsesfunktion, som agiterer til at ændre siddestilling. Derudover har fokus været på at forenkle udtrykket af hele konceptserien, samt at udvikle et langtidsholdbart designudtryk, der imødekommer en produktlevetid på op til 10 år. Ligeledes har det været en væsentlig parameter, at betjeningspanelet har kunne skabe oplevelsesværdi i kombination med en app eller skærm.

3PART har i projektet faciliteret workshops og indhentet inspirations- og konkurrentmateriale. Herefter præsenteret en række forskellige konceptforslag, for efterfølgende i samarbejde med Linak at kunne udvælge et koncept, som herefter er blevet detaljeret og fotorealistisk visualiseret forinden overdragelse til Linak til detailkonstruktion.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Funktionelt og brugervenligt design

Se flere cases

Udlastningsbælg – redesign og kostpris reduktion

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S