Everfuel

Designmanual for Everfuel

I samarbejde med Everfuel, har 3PART udviklet en 3D designmanual til brinttankstationer i Europa. Et krav til stationerne var, at de visuelt skulle fremstå futuristiske, grønne og så skulle de skille sig ud fra de traditionelle fosile tankstationer. Løsningen skulle være skalérbar og kunne tilpasses forskellige placeringer og grundarealer. Tankstationerne blev designet til let at kunne genkendes på afstand, både hvad angik farver og formgivning. 3PART foretog også brugerresearch, for at sikre at slutbrugerens oplevelse af at benytte brinttankstationen, foregår så trygt og intuitivt som muligt.
Research, analyse, workshops, designmanual og validering af koncepter i tre lande
Everfuel solutiopn

Onsite 3D-designmanual

3PART faciliterede i starten af projektet en workshop, som havde til formål at kortlægge brugsscenarier og definere muligheder og begrænsninger for brintstankstationerne. Herefter udarbejdede 3PART en række mulige løsningsforslag der blev samlet i et idekatalog. Disse løsninger blev derefter valideret yderligere til et egentligt design.

En rød tråd fra start til slut

3PART leverede:
Konceptudvikling
3PART leverede:
3D skitser og visualiseringer
3PART leverede:
Designmanual

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Resultatet blev et modulært koncept og designmanual for de nye brinttankstationer

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S