Mita Teknik

Vindmølle controller - redesign

I tæt samarbejde med Mita-Tekniks udviklingsafdeling, re-designede 3PART kabinettet WP4XOO, og udviklede et produkt, som svarede på de indledende krav og ønsker. Det nye kabinet havde de ønskede produktionsmæssige forbedringer, kombineret med et moderne design – som nu udstråler den robusthed, der er indarbejdet i kabinettet, og som samtidig indeholder raffinerede elementer, der kommunikerer det elektroniske hardware/softwares unikke funktionalitet og kvalitet.
Visuelt idékatalog, 2D+3D, mødefacilitering, design-/konstruktionskoncept, endelig konstruktion, tegningsgrundlag og dokumentation for produktion samt support til prototyper
Mita-Teknik-Produktdesign-thumbnail-3PART

Kombineret med et moderne design

Mita-Teknik kom til 3PART i forbindelse med opdateringen af det eksisterende produkt WP4XOO – et kontrol og monitoreringssystem til bl.a. vindmøller. Virksomheden udviklede selv på den elektroniske hardware og software, men ønskede assistance til udviklingen af en opdateret version af selve kabinettet. Formålet med re-designet af kabinettet fokuserede på at eliminere produktions- og montagemæssige udfordringer i det eksisterende produkt, samt at tilføre kabinetterne et nyt og tidsvarende design, som kunne understøtte de teknologiske udviklinger, og Mita-Tekniks generelle profil som førende leverandør af kvalitetsprodukter på området.

Af ønskede produktforbedringer kan nævnes:

• Modulopbygning af kabinetkonstruktion – specielt i område ved diode-interface, hvor denne komponent skulle kunne udskiftes.

• Generel øget robusthed i kabinetkonstruktion. Specielt omkring indgange til stikforbindelser.

Øget robusthed i kabinetkonstruktion

Hurtigere og forbedret
montagetid og –procedure
Øget modularisering
af produktet
Kostoptimering
af kabinetelementer

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Designet blev lavet ud fra kodeordene modernitet, elegance, robust- og lethed.

Se flere cases

Styrket IPR gennem revitaliseret produktgrafik

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S