Grundfos

Research, designkatalog, skitser i 2D og 3D, produktdesign, tekniske illustrationer og elektroniske præsentationer i 3D

produktdesign og tekniske illustrationer

Den-danske-awardpris

moderne dansk design, kvalitet og brugervenlighed

Grundfos’ Comfort cirkulationspumpe er designet således, at den i sit udtryk signalerer moderne dansk design, kvalitet og brugervenlighed i forhold til både betjening, installation og vedligehold. Comfort pumpen er specielt konstrueret til cirkulation af varmt vand i brugsvandsanlæg, hvor der er installeret en varmtvandsbeholder.

Pumperne har kuglemotor, der i modsætning til konventionelle vådløbermotorer, ingen roterende lejeaksel har. Statoren overfører magnetfeltet til rotoren i pumpens vandførende del, der er hermetisk adskilt fra statoren ved hjælp af en kugleformet separator i rustfrit stål. Comfort pumpens design DNA er efterfølgende videreført i andre serier af pumper bl.a. Alpha Cirkulationspumpen. Udover selve produktdesignet, har 3PART også leveret tekniske illustrationer samt elektroniske præsentationer af produktet i 3D.
Grundfos 3PART
Prisvindende, moderne
dansk design
Lydløs
i drift
Let at betjene, installere
og vedligeholde

optimering af grundlæggende design

Grundfos, der er globalt førende inden for avancerede pumpeløsninger, kom til 3PART med ønsket om et nyt design til deres Comfort cirkulationspumpe, der anvendes til brugsvandsanlæg i en- og tofamiliehuse. Opgaven bestod i at optimere det grundlæggende design og definere det visuelle udtryk.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Se flere cases

Innovativ pulsmåler til heste

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S