Liftup

Facilitering af workshop, brugerresearch, designkatalog, skitsering i 2D og 3D, 3D visualisering og modellering samt kostprisoverslag

Raizer I - design

Patented

Brugervenlighed og funktionalitet

I designet og konstruktionen af Raizer, er der lagt stort fokus på både brugervenlighed og funktionalitet. Raizer er designet således, at den kan rejse en falden person samtidig med, at både bruger og hjælper kan føle sig trygge i processen – og uden risiko for skader.

Det mobile hjælpemiddel samles hurtigt og fylder ikke mere, end at den let kan transporteres i 2 tasker. Løftestolen kan fx. benyttes inden for hjemmeplejen, på plejehjem, af redningstjenester og af andet personale, der arbejder med løft og forflytning af personer med nedsat mobilitet.
Liftup 3PART
Oversteg salgsprognoserne
med over 400%
Patenteret
teknologi
Rengøringsvenligt og
CE mærket design

Designet og videreudviklet

Den danske innovationsvirksomhed Liftup, der udvikler velfærdsteknologiske hjælpemidler, kom til 3PART med ønsket om at få designet og videreudviklet en mobil løftestol til brug i private hjem, ældre- og sundhedssektoren samt hos professionelle reddere som fx Falck.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Designvirksomheden 3PART hjalp med at konceptudvikle den teknologi, der skulle bruges til at bringe vægten ned på liften, hvilket var et krav for at være konkurrencedygtige på det nye marked.

Flemming Eriksen, CEO hos LiftUp

Se flere cases

New Urban – Designkoncept
Bedre brugervenlighed og kundeoplevelse

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S