Limitech

Workshop, facilitering, projektledelse, udarbejdelse af visionskoncept, udarbejdelse af designkoncept, detailkonstruktion af nøgleelementer samt skitsering i 2D og 3D

Forbedring af funktionalitet, konstruktion og æstetik

Et æstetisk løft

3PARTs designteam udviklede en innovativ Labmixer på konceptniveau. Ved projektets afslutning var maskinen derfor endnu ikke færdigkonstrueret, men der forelå en velbegrundet formodning om, at alle succeskriterierne kunne opfyldes, når Limitech påbegyndte den endelige konstruktion.

Labmixeren fik i løbet af processen et æstetisk løft, som har resulteret i en maskine, der er mere enkel at se på, samtidigt med at der tilføjet elementer og detaljer, som øger kvalitetsindtrykket og er moderne.
Limitech 3PART
Reduceret
kostpris
Æstetisk &
visuel fremtræden
Forbedret produktion
og montage

Redesigne af Labmixer

Limitech har over 42 års erfaring i at bygge højkvalitets proceslinjer til fødevareindustrien. 3PART fik til opgave at bistå Limitech i deres ønske om, at redesigne deres nuværende Labmixer for at realisere en række forbedringspotentialer, heriblandt at opnå forbedret funktionalitet, konstruktion, pris og design.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Forbedring af funktionalitet, konstruktion og æstetik

Se flere cases

Fremtidens tankstationer – styret med et tryk

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S