R82 - Cheetah

Cheetah

Dette projekt har primært fokuseret på at skabe en fleksibel kørestol som muligt. Målet med Cheetah var derudover at skabe en kørestol, der gør det nemmere at være et aktivt og sundt barn end man kan være i en normal kørestol. Der skulle derfor findes innovative systemer til at give større mulighed for bevægelse. I den forbindelse var der fokus på den tekniske del i starten, hvorfor 3PART udviklede et design katalog med forskellige modulsystemer og muligheder for innovation. For at designe et dynamisk og ergonomisk produkt, arbejdede 3PART i tæt samarbejde med ergoterapeuter, fysioterapeuter, plejere og brugere. Gennem denne proces har 3PART næsten totalt redesignet produktet med bl.a. sæde, hjul, fodstøtte osv.
design af fodsøtte, modulær system og katalog, produktudvikling, reseach, brochure og kommunikationsmateriale
Design-Korea
R82-Cheetah-thumbnail-product-3PART

en kørestol, der gør det nemmere at være et aktivt og sundt barn

“i øjenhøjde” er det vigtigste motto på R82. De sætter stor pris på at designe løsninger af høj kvalitet, der skal give bedre mobilitet til børn og unge for at bringe dem i øjenhøjde med deres omgivelser. For at udvide deres produktkatalog og får at sikre endnu mere mobilitet for brugeren, opsøgte R82 3PART med henblik på at redesigne deres Panther kørestol. Formålet var at tilføre fleksibilitet i forhold til stolens mobilitet og produktets evolution, samtidig med den bedste komfort.

Mere mobilitet for brugeren!

Høj grad
bevægelse
dynamisk
design
produktserie
til aktive mennesker

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

tilføre fleksibilitet i forhold til stolens mobilitet og produktets evolution, samtidig med den bedste komfort

Se flere cases

Konceptdesign – Produkter, emballage & workshops

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S