M2SOLUTION

Research, idekatalog, 2D og 3D skitser samt materiale til endelig produktion

TRANSBOARD - research og design

Konstrueret en helt speciel rulle

I udviklingen af dette produkt er der taget højde for brugervenlighed, og at man skal arbejde samme sted, som man står. På bagenden af TRANSBOARD er der konstrueret en helt speciel rulle med rul-let effekt ved brug af kuglelejer. Når banderne skal af og på vognen, handler det blot om at sætte bandepladen på rullen og hjælpe pladen lidt på vej, med et let skub.

Bandepladerne kommer ind eller ud af vognen i samme ende. Med dette princip skal man i realiteten kun løfte halvdelen af bandens vægt, for at få den ene ende op på rullen. Vognen er desuden sænket så meget som muligt, så banderne skal løftes så lidt som muligt. Med TRANSBOARD undgår man vrid og unødvendig belastning af ryggen og opnår derved et bedre arbejdsmiljø.
M2SOLUTION-Bandevogn-Produkt-design-thumbnail-3PART
Specialrulle med
rul-let effekt
Plads til
20 bander
Design med fokus
på brugervenlighed

Brugervenlighed, ergonomi og arbejdsmiljø

Udfordringen fra nordjyske MS2SOLUTION lå i at designe en bandevogn, hvor der var stort fokus på brugervenlighed, ergonomi og arbejdsmiljø. Bandevognen skulle designes, så der skulle løftes mindst mulig vægt i forbindelse med nedtagning og opsætning.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

man undgår vrid og unødvendig belastning af ryggen og opnår derved et bedre arbejdsmiljø

Se flere cases

Sammenhæng og tydelig

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S