Mekanord

Next Generation

Mekanords udfordring blev imødekommet ved hjælp af et kulfiberbaseret kompositmateriale, der gjorde gearet op til 30% lettere og reducerede støj betragteligt, i forhold til tidligere, hvor man typisk udførte produkterne i støbejern eller aluminium. Søren Klyvø fra Mekanord, forventer stor interesse fra skibsbyggere og -arkitekter, som arbejder med letvægtsbåde og katamaraner, hvor vægten er en afgørende faktor.

Men også fra yachtsegmentet, hvor både byggere og kunder ofte efterspørger det bedste af det bedste, forventer Mekanord en stor efterspørgsel.
Brugerresearch og konkurrentanalyse, facilitering af workshop, udvikling af tekniske delkoncepter og udarbejdelse af designspecifikation
Mekanord 3PART

Kompositmateriale

Sådan lød udfordringen fra Mekanord, der har mere end 30 års erfaring i at designe, bygge og renovere gearkasser til marinefartøjer. Kravene til effektivetet og vægt indenfor gearkasser bliver stadig højere.

Målsætningen med projektet var derfor, at 3PART skulle udvikle et optimalt gear til vindsupply vessels, der skulle være bedre og mere attraktivt end de gear der allerede fandtes på markedet. Gearet skulle give et indirekte imageløft af Mekanords produkter, og også gerne afføde et øget salg på hele produktprogrammet. Desuden skulle det være nemmere og billigere at producere.

”Vi skal have et gear på hylden, som ingen andre har.”

30% lettere
gearkasse
Brugervenlig &
robust
In boat repairs
øger effektivitet

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Vi skal have et gear på hylden, som ingen andre har

Se flere cases

Produkt service system – Service innovation
Rumtermostat – designkoncept

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S