Pressalit Plejebriks

Design og udvikling

Løsningen er en bruseplejebriks, som er blød og venlig i sit formsprog. Funktionelt er den optimeret med fokus på oplevelsen for brugerne samt at lette arbejdet for plejepersonalet. Efter lanceringen af bruseplejebriksen har Pressalit både øget salgsprisen og solgt flere enheder end tidligere. Pressalit Cares Bruseplejebriks har vundet Den Danske Designpris.
Research/brugerobservationer, Idégenerering/skitsering, Endeligt designkoncept og Konstruktion/dokumentation
IF-produkt-design
Pressalit_nursingbench_3PART_thumb

Prisvindende design

3PART foretog en undersøgelse af eksisterende produkter. Researchen bestod af observationer og interviews af de plejere og brugere, som til daglig benytter bruseplejebrikse. Løsningen er en bruseplejebriks, som er blød og venlig i sit formsprog. Funktionelt er den optimeret med fokus på oplevelsen for brugerne samt at lette arbejdet for plejepersonalet. Efter lanceringen af bruseplejebriksen har Pressalit både øget salgsprisen og solgt flere enheder end tidligere. Pressalit Cares Bruseplejebriks har vundet Den Danske Designpris.

Prisvindende design

+2
designawards
Øget salg
og øget pris
Brugeroptimeret
slutprodukt

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Efter lanceringen af bruseplejebriksen har vi både øget salgsprisen og solgt flere enheder end tidligere

Se flere cases

Wintex Agro: Fuldautomatisk design

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S