Wintex

Research, teknisk koncept, konstruktion og design i 3D og produktgrafik

Wintex Agro: Fuldautomatisk design

En innovativ jordprøvemaskine

3PARTs designteam udviklede en innovativ jordprøvemaskine, som tager jordprøver i al slags jord. Wintex 2000 er fuldautomatisk og udstyret med en hydraulisk hammer, som udfører 2100 slag/minut, samt en speciel udviklet roterende sonde. Jordprøvemaskinen har to programmer; én jordprøve fra 0-60 cm dybde, eller to jordprøver fra 0-30 cm og 30-60 cm i én arbejdsgang.
Wintex-2000-thumbnailt-3PART
Fuldautomatisk
opererer i alle typer jord
Optimering
af ressourcebrug
Omkostnings- effektivt
design

Fosfor, kalium og mikronæringsstoffer

Wintex Agro har specialiseret sig inden for fremstilling og udvikling af maskiner til udtagning af jordprøver. Wintex’ maskiner anvendes bl.a. i landbruget og planteavlsindustrien til analyse af jordbundsforhold. 3PART fik til opgave at designe en ny jordprøvemaskine, der, i modsætning til eksisterende anlæg, som måler fosfor, kalium og mikronæringsstoffer i jorden, primært registrerer kvælstof.

Samarbejdet identificere de væsentligste krav og specifikationer

01

Research

3PART foretog en grundig gennemgang af krav og specifikationer i forhold til det endelige produkt. Der blev i dette forløb inddraget tekniske analyser og brugerobservationer.

Idegenerering og udvikling

På grundlag af den forudgående research, blev et teknisk koncept udviklet og viderebearbejdet med fokus på det endelige produkts target price og kravspecifikation. Der blev designet et kabinet til jordprøvemaskinen og produktgrafik og farver blev fastlagt.

02

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

et godt design sparer tid og letter arbejdsgangen, hvilket Wintex 2000 er et godt eksempel på!

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S