Design
Bureau
Aarhus

3PART er dit lokale designbureau i Århus. Vi har mere end 20 års erfaring med grafisk design og digitalt design i alle dets udformninger, og vi står derfor klar til at yde dig professionel bistand og rådgivning.

Du kan læse nærmere om vores kompetencer her på siden, og du er altid mere end velkommen til at ringe eller komme forbi vores kontor i Aarhus til en uforpligtende snak om dine behov. Vi ved ikke noget bedre end at hjælpe vores kunder til at opnå effektive brugerflader, sikre brugervenlige processer, skabe optimeringer af arbejdsgange og designe tiltalende visuelle løsninger.

Digital design

Verden kan føles udpræget digital, især når man arbejder med digitale løsninger. Det fysiske aspekt er dog stadig utroligt vigtigt, når man skal samarbejde og skabe de bedste resultater. Derfor er vi glade for at være din lokale partner i Århus, når det gælder digital design.

En korrekt og præcis forståelse af din situation og dine behov er afgørende for at kunne nå frem til de løsninger, der rammer målet perfekt. Og den forståelse hjælpes tit på vej af et møde, et walk-and-talk eller en uformel samtale over en kop kaffe.

UX - også kaldet brugeroplevelse

En god UX-analyse kan gøre en verden en til forskel, da den åbner ind til dine kunders eller brugeres reelle oplevelse af dit produkt. Analysen kan pege på forbedringer, der vil gøre oplevelsen bedre, og dermed gøre hele flowet omkring produktet mere behageligt og appellerende.

Find dit designbureau til din næste UX-analyse i dit eget område. Vi er eksperter på området, og med kontor i Aarhus, så er vi let tilgængelige og nemme at komme i kontakt med. Et Zoom-møde kan mange ting, men det har også sine begrænsninger.

brugertest

Grafisk design - baseret i Århus og København

Har du et brand, et produkt, en hjemmeside eller en kampagne, som har brug for professionel grafisk håndtering? Vi står klar til at tage arbejdshandskerne på, så vi kan forstå hvor du og din organisation står, så vi efterfølgende kan levere et grafisk design, som leverer.

Vi har kontor i København og Århus, og er dermed solidt rodfæstet i Danmarks to største byer. Hvis du er baseret i Jylland, så mød os på kontoret i Aarhus, og lad os tage en indledende snak om det grafiske design-arbejde, som du har brug for at få lavet.

Behovs- og adfærdsanalyser

Når du har brug for at komme et lag dybere i forståelsen af dine kunder eller brugere, så er en behovs- eller adfærdsanalyse et par fantastiske metoder at gøre brug af. Vores konsulenter i Århus har ekspertisen inden for adfærds- og behovsmønstre, der gør os i stand til at styre dig på rette kursus, og blive tættere forbundet og synkroniseret med dine brugere.

Det er ikke altid det, som tallene eller spørgeskemaerne fortæller, som er den fulde historie. En analyse af adfærd kan røbe hvor dit produkt mister kunderne, og hvor det omvendt lykkedes særlig godt. Tag en snak med vores Århus-baserede konsulenter, omkring hvad indsigter i dine brugere, kan gøre for din virksomhed.

Industrielle brugerflader

Det er altafgørende at have gode, effektive og intuitive brugerflader. Det er afgørende for, om en device eller maskine bliver brugt korrekt, og nok. Vi har en bred erfaring med en vifte af metoder, der gør os i stand til at skabe viden, og efterfølgende løsninger, på de brugerflade-relaterede udfordringer, som du står med. Med basis i Aarhus og København tilbyder vi dig vores team af dygtige konsulenter, som kan tage dig med på en indsigtsfuld rejse, der vil munde ud i forbedrede industrielle brugerflader i din organisation eller virksomhed.

Seneste cases