Design
Bureau
København

Leder du efter et lokalt og professionelt designbureau i København? 3PART er din alsidige partner, når du skal have løst opgaver inden for digitalt design, grafisk design og brugerfladeoptimering. Vi tror på betydningen af at være til stede og kunne indgå i en nærværende dialog med dig, omkring din organisations eller dit brands udfordringer og potentialer.

Mød os i København, og lad os tage en uforpligtende samtale omkring grafisk design, brugerrejser og meget mere. Vi har mere end 20 års erfaring, og med kontorer i både København og Århus, så dækker vi Danmark både digitalt og fysisk.

Grafisk design baseret på indsigt

Når vores grafiske designere fra vores bureau i København går ind i en opgave, så er det med det mål, at blive klogere på jeres kontekst og behov, for derefter at kunne levere et grafisk produkt, der rammer præcist, og er holdbart i lang tid frem.

Uanset om du har brug for at optimere en hjemmeside, redefinere et brand, lave kampagnemateriale eller lignende event-orienteret indhold, så er vi din lokale, grafiske ekspert i København. Vi kan gå dybt, baseret på adfærdsanalyser, UX-analyser og brugerrejser, og vi kan arbejde hurtigt, hvis du bare skal have noget, der virker her og nu.

Digitalt design i København

Digitalt design er en nødvendig del af de fleste virksomheders hverdag, og vi har erfaringen, metoderne og indsigten der skal til, for at løfte jer op på næste niveau af intelligent, digitalt design.

Det betyder dog ikke, at vi sværger til digitale. Tværtimod mener vi, at de bedste samarbejder etableres lokalt, med rod i gode møder og samtaler, som afslører de afgørende behov i den situation, som I og jeres kunder eller brugere står i. Vi er derfor glade for at kunne møde dig lokalt i København, eller Århus, og blive klogere på jeres ståsted og udfordringer.

Forståelse af behov og adfærd

At forstå brugernes adfærd er ofte nøglen til at kunne optimere en brugerflade eller et produkt på måder, som ellers ikke var til at afkode. Adfærd lyver ikke, men er den virkelighed, som din virksomhed er omgivet af, uanset om det er en digital adfærd, eller en konkret brugeradfærd i København, eller andetsteds i landet.

Vi kan knække koden på jeres brugeres adfærd, og bruge dette til at designe nye og bedre løsninger, grafisk eller praktisk. Hvis det lyder aktuelt for dig, så tag kontakt til os, og lad os tage en indledende samtale på vores designbureau i København, eller hvor det passer dig bedst.

Brugerflader i industrien

Hvis din virksomhed har digitale eller industrielle brugerflader, som virksomhedens ansatte eller kunder har en interaktion med, så er det afgørende, at brugerfladen er optimeret. En ikke-optimeret brugerflade betyder risiko for fejl og et tab af produktivitet eller direkte indtjening.

Lad konsulenterne, fra vores designbureau i København, se på jeres brugerflader, og foretage de indsigtsskabende analyser, som fører til de afgørende ændringer, der vil indløse potentialet i systemet. Vi står klar til at gå i dialog med jer, så vi kan blive den sparringspartner i København, der tager jer med på en rejse af optimering og brugerindsigt.

3PART logo

Grafisk design i København

Vi tager små som store grafiske opgaver, og vores erfaring på mere end 20 år er både dyb og bred, med en solid forankring i vores team af dygtige konsulenter og grafiske designere. Hvis din interesse for vores ydelser og ekspertiser er blevet vakt, så vil vi glæde os til at invitere dig på kaffe i vores bureau i København, Århus eller hvor det nu end er mest praktisk for begge parter. Vi tales ved!

Seneste cases