Mange services
én indgang

Hos 3PART driver vi projekter i tæt samarbejde med kunderne

Digital design

Hos 3PART har vi mange års erfaring med udvikling af digitale designløsninger. Vi har kompetencer indenfor user-experience (UX), wireframing, prototyping, webudvikling, udvikling af interfaces og design af ikoner. Derudover kan vi udvikle 3D visualiseringer, visuel identitet, markedsføringsmateriale og andet grafisk design til trykte medier.

Produktdesign

Vores team af industrielle designere og ingeniører har igennem årene været med til at realisere over 40 patenterede produkter indenfor en lang række forskellige brancher.

Vi sætter brugeren i centrum gennem hele udviklingsprocessen og inddrager vores kunder i udviklingsforløbet og har et tæt samarbejde, bl.a. gennem procesfacilitering, projektledelse, workshops og optimering via simplimize. På den måde kan vi udvikle træfsikre og værdiskabende designløsninger, hvor fokus specielt er på ergonomi, funktionalitet og æstetik.

Vi har et strategisk samarbejde med en række danske ingeniørhuse, hvilket gør at vi kan følge selv store og komplekse projekter til dørs: fra design til færdig konstruktion.

Servicedesign

Hos 3PART har vi for flere af vore kunder udviklet servicekoncepter og forretningsmodeller, som har været med til at styrke konkurrencekraften og skabe vækst. Vi arbejder med skarp forretningsudvikling, udvikling af designmanualer, IPR-strategier og forbedring af produktporteføljer vha. Simplimize-strategien. Vi kan bl.a. hjælpe med at forenkle produktprogrammer, udforske mulighederne for at leve af at tilbyde services, sikre mod kopiering af nuværende produkter og meget mere.

Simplimize

Simplimize er en systematisk og operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer en virksomheds produktprogram, reducerer omkostningerne i alle led og styrker evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter. Målet er at optimere en forretning til vækst og højere indtjening. Man kan med Simplimize opbygge en struktur i virksomhedens produktprogram, som sikrer rationalisering og vækst, samtidigt med at omkostningerne til salg, logistik, produktion og udvikling reduceres. Der er altså ofte rigtig meget at hente her for de fleste virksomheder.

Vi sikrer fremdrift i udviklingsprojekter