Crisplant

Bedre brugervenlighed og kundeoplevelse

Løsningen på udfordringen blev udarbejdet med udgangspunkt i personale og brugere på Hovedbiblioteket og med rådgivning fra Bedriftssundhedstjenesten og Center for tilgængelighed for at, sikre at designet tog udgangspunkt i brugernes hverdag og var ergonomisk optimeret.

Løsningen blev en bogautomat med et elegant udseende og et brugervenligt interface, en docking-station og afkast i forlængelse af bogsorteringsbåndet fra Crisplant, samt en ergonomisk bogvogn til bøger, cd’er og andre emner.

Med det nye bogsorteringsanlæg er antallet af boghåndteringer, fra aflevering til bogen er på plads, reduceret fra fem gange til kun én gang. Anlægget kan håndtere helt op til 2000 emner i timen og kan sortere dem ud på 71 forskellige destinationer.
Analyse af brugeradfærd og arbejdsprocesser , tilføjelser til kravspecifikation, 2D og 3D modellering, mock-ups, design af bogautomat, grafik til brugerinterface, design af docking-station og afkast til sorteringsanlæg samt design af ny bogvogn
Library mate 3PART

Udgangspunkt i personale og brugere

Arbejdsmiljømæssige hensyn og et ønske om en forbedret kundeoplevelse, var baggrunden da Crisplant kontaktede 3PART i forbindelse med udviklingen af et nyt bogsorteringsanlæg på Hovedbiblioteket i Aarhus.

På Hovedbiblioteket bliver der hver dag afleveret 3 tons bøger, og bøgerne blev før projektet håndteret i gennemsnit fem gange, før de var på plads til næste udlån. Dette medførte belastningsskader på håndled og skuldre hos bibliotekets ansatte og fordrede hverken et godt arbejdsmiljø eller en effektiv arbejdsproces.

Crisplant leverede selve bogsorteringsbåndet, mens hovedudfordringen for 3PART var, hvordan man designer et sorteringssystem, der tager højde for alle leddene i en bogafleveringsproces – lige fra kunden kommer med bogen og oplevelsen herved, til den er blevet sorteret, transporteret og anbragt på bibliotekets hylde igen.

Forbedret kundeoplevelse

Intuitiv opgradering
af brugeroplevelse
Implementering
på biblioteker
Ny designløsning
der gavner personale

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

forbedret arbejdsmiljø - mere tid til service og rådgivning

Se flere cases

R82

Nyt logo design og visuel identitet

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S