Eva Solo

Research, ideudvikling, koncept, konstruktion, og dokumentation

Flexibel indretning i stuen

IF product design award 2010

Gør indretningen langt mere fleksibel

Carry TV-stander løfter TVét og gør samtidig møblet til en stilren rumdeler. Det elegant underspillede design kan stilles frem og væk efter behov og gør indretningen langt mere fleksibel end et vægmonteret TV.

Tv-standeren er udført i børstet rustfrit stål og minder meget om et staffeli i sit formsprog, idet den på en elegant måde løfter fjernsynet fra gulvet og nærmest får det til at svæve. Bag på TV-standeren er der remme i læder, der er med til at understrege enkeltheden i produktet og som gør at tv-standeren kan bruges som rumdeler, da detaljerne i læderet får fladskærmen til at tage sig godt ud bagfra.

Carry standeren findes i en sort og en børstet stål version og passer til fladskærme fra 50 til 55 tommer og der medfølger tre forskellige størrelse skruer til at fastsætte læderremmene i fjernsynet med.
Eva Solo Tv carry stander design 3PART
IF design
award
Funtionelt &
praktisk
Elegant &
nordisk design

Mere nordisk udseende “fødder”

I forbindelse med et idékatalog til EVA SOLO, fremkom ideen til TV-Standeren. EVA SOLO ville gerne udvide produktsortimentet under brandet EVA SOLO Furniture, som skulle bevæge sig væk fra deres kendte domæner: til køkkenet, til bordet, til badet, udendørs – og ind i stuen. Et TV er ofte stuens midtpunkt. Det er her vi slapper af og ’flyder ud’, og derfor kan indretningen i rummet være lidt låst omkring et vægmonteret TV og der var behov i markedet for mere nordisk udseende “fødder”

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Carry modtog en IF design award for sit enkle og moderne design.

Se flere cases

Wintex Agro: Fuldautomatisk design
Funktionelt og sikkert design, der øger brugernes selvhjulpenhed

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S