Ruxbury

Visionsworkshop, Idégenerering, Konceptudvikling, definering af design DNA, idekatalog, 3D skitser og visualiseringer, produkt design

Innovativ pulsmåler til heste

Pulsmåler til heste

I samarbejde med Ruxbury har 3PART designet Ruxbury Tracker, en pulsmåler til heste. Udover at designe det fysiske produkt og et beskyttende cover, har 3PART også været ansvarlig for designet af emballage, artwork, brugermanualer og appen.

Løsningen er en kombination af elegant og brugervenligt design, gennemtænkt emballage samt enkle og let-tilgængelige brugermanualer. Produktet inkluderer også artwork på selve enheden, der overholder de gældende standarder.
Skærmbillede 2023-07-04 kl. 10.18.19
Elegant &
brugervenligt design
gennemtænkt
emballage
enkle og let-tilgængelige
brugermanualer

Nyt brugervenligt, strømlinet og eksklusivt design

Ruxbury henvendte sig til 3PART med en fungerende prototype af en pulsmåler til heste, som de havde brugt til at validere det tekniske koncept. De ønskede et mere brugervenligt, strømlinet og eksklusivt design, som appellerer til forbrugere i hesteverdenen. Samtidig skulle designet hurtigt og sikkert kunne monteres på hesten uden at genere under træning.

I samarbejde med Ruxbury gennemførte 3PARTs designteam en omfattende research omkring visuelt udtryk og fastgørelsesprincipper. Formålet med denne fase var at etablere et solidt fundament at udvikle idéer ud fra. Researchen inspirerede til udarbejdelsen af et idékatalog med forskellige designretninger og fastgørelsesprincipper til hestens hovedtøj.

Ruxbury Tracker er en innovativ pulsmåler til heste med et eksklusivt og minimalistisk udtryk. Pulsmåleren kan nemt og hurtigt fastgøres til hestens hovedtøj, og produktets bløde og afrundede former sikrer, at hesten ikke generes.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Innovativ pulsmåler til heste

Se flere cases

Betjeningspanel – Konceptdesign

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S