Flexys

Modulerbart byrumsinventar

Løsningen er blevet stilrent byrumsinventar der tilgodeser brugeren i dagligdagen og det danske vejr. Konceptet er modulært, så det nemt kan tilpasses til de enkelte installationssteder alt efter behov. Konceptdesignet er ligeledes skaleret ud på flere forskellige enheder, så det både indeholder cykelopbevaring, overdækning, siddepladser, beplantningsmuligheder og affaldsordning.
Research, 2D skitser, 3D modellering, materiale research, workshops. designspecifikation, idékatalog, visualiseringer, designkoncept, konstruktion & beregninger samt komplet produktionsgrundlag
Flexys 3PART

tilpasning og skalerbarhed

3PART har i dette projekt haft til opgave at skabe et nyt koncept af byrumsinventar. I samarbejde med Flexys, der siden 2006 har arbejdet inden for området, har 3PART til dette koncept været med i processen fra idé til færdig produktion. 3PART har haft stort fokus på at udfordre eksisterende løsninger ved at udvikle inventar til byrummet i en høj kvalitet.

Derudover har der været stort fokus på at udvikle et koncept med en karakter, der samtidigt var udviklet af de mest optimale materialer i forhold til både pris, kvalitet og udseende. 3PART har leveret research og herefter præsenteret en række forskellige konceptforslag, for efterfølgende at kunne udvælge et koncept, der efterfølgende er blevet detaljeret, færdiggjort og afprøvet.

fra idé til færdig produktion

Reduceret
kostpris
Koncept- og
produktdesign
3D filer og
prototyper

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

professionelle løsninger til byrummet

Se flere cases

Konceptdesign – Produkter, emballage & workshops

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S