Kongskilde

Reorganisering af produktprogram

Reduceret og effektiviseret produktprogram – fra 28 produkter fordelt mellem divisioner i to lande, til en samlet produktion på syv produkter i en division. Modulært opbygget produktkoncept med færre enkeltdele og komponenter. Maksimalt genbrug af komponenter mellem produkter.

Kostprisreduktion på de enkelte modeller på mellem 5 og 10 %. Generel effektivisering af produktion og produktionssetup.
Research, interviews, kortlægning af eksisterende produktprogram, markedsundersøgelser, produktstrategi Reorganisering af produktprogram og styklister samt udvikling og konstruktion
Kongskilde - 3PART

Effektiviseret produktprogram

Kongskilde Howards produktion i Tyskland og Spanien skulle sammenlægges i Spanien, og i samme ombæring skulle produktprogrammet optimeres, da der var en del overlap i de to produktprogrammer. Dette skulle munde ud en reduktion af produktvarianter, og et større genbrug af komponenter på tværs af produktprogrammet.

Målsætnigen for opgaven var derfor at nedbringe antallet af produktvarianter – uden at gå på kompromis med bredden i programmet. Derudover skulle de redesignede produkter tilpasses produktionen på de spanske fabrikker, samt kickstarte en generel optimerings- og effektiveringsproces i produktionen- og opgaven lykkedes.

Overlap i produktprogrammer

Kostpris blev
reduceret 5-10 %
Effektivisering
af produktion
Reduceret
produktprogram

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

intet kompromis med bredden i programmet

Se flere cases

Klinisk testet hjælp til pollenallergikere

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S