Heatwind

Research, idékatalog, designspecifikation, markedsføringsmateriale og 3D tegninger

Varmeblæser - konceptdesign

Et banebrydende design

3PART udviklede et banebrydende design, der sikrer virksomheden en stærk markedsposition. Løsningen har gennemgået en iterativ proces, der har sikret at der løbende er testet for mulige materialevalg og produktionsmuligheder, hvilket har kostoptimeret produktet løbende i udviklingsfasen.
Heatwind 3PART A/S
Simpelt &
nyt design
Ny logo, navn
& hjemmeside
Optimering af
kostpris

En stærk position på markedet

3PART fik til opgave at redesigne en nuværende varmeblæser. Den nye serie af varmeblæsere skulle have tilknyttet et nyt brand, hvorfor 3PART ligeledes stod for at udvikle navn og logo. Det nye koncept skulle tage et skridt foran og placere virksomheden i en stærk position på markedet.

I samarbejde med Inelco indsamlede 3PART en dybdegående research af markedet og det fremtidige behov for varmeblæsere. Herefter blev der udviklet et designkatalog med en række forskellige designkoncepter, der gennem arbejdsmøder blev specificeret til et endeligt designkoncept.

Herefter blev der udviklet 3D skitser til prototyper, der kunne teste funktion og design, hvorefter fejl og mangler blev rettet for dermed at kunne udvikle den færdige 3D-fil klargjort til produktion. Foruden serien på en 6, 9, 15 og 20 KW varmeblæser, blev der ligeledes udviklet forskellige tilbehør til varmeblæseren, blandt andet et vægophæng, en skotørrer, samt muligheden for at påmontere en fleksslange eller hjul samt håndtag, der gør det let at flytte den rundt.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

et banebrydende design

Se flere cases

Rumtermostat – designkoncept
Funktionelt og sikkert design, der øger brugernes selvhjulpenhed

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S