Jørn Iversen

Brugerresearch, designkatalog, 2D og 3D skitseringer, prototypeudvikling, patent- og designansøgninger, markedsføringsmaterialer, logo design og præsentationsvideo

The bike that makes you fly

Patented

Den gængse trehjulede cykel

Pelican Bike er udviklet med det specielle og patenterede Active Body Steering System. Sikkerhedsmæssigt har den fordelene fra den gængse trehjulede cykel, men håndteringen sker efter samme princip, som kendes fra en helt almindelig to-hjulet cykel. Pelican Bike er konstrueret på en sådan måde, at vægten er relativt lav. Kombineret med en kraftig elmotor giver det brugeren mulighed for, ubesværet, at køre langt selv med indkøb eller passagerer foran.

På cyklen er der plads til to børn foran og mulighed for montering af barnestol bagtil. Udover design af Pelican Bike leverede 3PART også grafisk design i form af af logo, markedsføringsmaterialer, hjemmeside, postkort, messebanner og præsentationsvideo.
Jørn Iversen - Pelican Bike 3PART
Designet og produceret
i Danmark
Let at
manøvrere
Plads til
tre børn

Videreudvikling

Den danske cykelproducent Jørn Iversen, der tidligere har specialisret sig inden for cykler til ældre og handicappede, havde et ønske om at videreudvikle et produkt, der skulle henvende sig til et helt andet marked end hans populære specialcykler. Den nye ladcykel skulle tilfredsstille det segment, der gerne ville have et godt alternativ til bilen, når der skal købes ind, afleveres børn eller bare nydes en tur i det fri.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

en tur i det fri

Se flere cases

Tvangsblander – redesign og grafisk identitet
IQ 5 – Instrument Washer Series

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S