Visblue

Research, 2D skitseringer, Farveskema, 3D-modellering, Workshops og Produktionsoptimering

Kabinet konceptdesign

Fra konceptualisering til produktrealisering

Der blev udviklet et farveskema og en grafikpalette samt den fulde konstruktion af den fysiske overdækning til de færdige batterier. 3PARTs forslag fokuserede på at skabe en beskyttende sag, der inkorporerer en stærk, men subtil branding, og intuitivt viser interaktionsområder for vedligeholdelse og generel adgang. Den lette fremstillingsevne blev også overvejet, såvel som hele leverings- og monteringsprocessen.
Visblue_Kabinetdesign_3PART_thumb
Optimering
af produkt
3D
modellering
Prototype
konstruktion

Brugervenligt kabinet

Opgaven på dette projekt bestod i at skabe en visuel og funktionel løsning for Visblue’s avancerede batteriteknologi under hensyn til produktets hele livscyklus. Der skulle skabes en funktionel løsning med fokus på brugervenlighed fra fremstillingsprocessen gennem transport og installation til samspillet med den endelige bruger. Alt sammen er med til at skabe en stærk og genkendelig mærkeidentitet, og sigter sig mod at løfte det overordnede miljø, hvor energilagringsløsninger sædvanligvis placeres i.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

ny standard inden for ren energilagring

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S