MS2SOLUTION

Research, designudkast i skitseform, detaljering og 3D materialer til videre produktion

MUDOFF - research og design

En innovativ og motordrevet støvlerenser

Den endelige løsning blev en innovativ og motordrevet støvlerenser, der hurtigt og effektivt renser det beskidte fodtøj fra fx golf- og fodboldspillere eller medarbejdere på byggepladser. Maskinen bruger ikke vand, men efterlader derimod støvler og sko rene ved hjælp af roterende børster. MUDOFF monteres udenfor, ved siden af indgangen til fx omklædningsrum og er derved altid tilgængelig når brugeren kommer ind fra træning eller en mudret byggeplads. Støvlerenseren er tidsbesparende og en ideel løsning, når man vil undgå det tilbagevendende og irriterende problem omkring rengøring af gulvarealer, i eksempelvis omklædningsrum, for mudder og jordrester.
M2SOLUTION-Mudoff-produkt-design-thumnail-3PART
Enkelt og praktisk
slutdesign
Kan monteres
udendørs
Betjener 5-6
personer pr. minut

Videreudvikling af MUDOFF

MS2SOLUTION stod med et ønske om at få videreudviklet deres fodboldstøvlerenser MUDOFF. Designet skulle tage udgangspunkt i den eksisterende prototypes dele, placering og opbygning. Desuden skulle der være mulighed for opstilling og tilslutning til 230 v strøm.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

en ideel løsning, når man vil undgå det tilbagevendende og irriterende problem omkring rengøring af gulvarealer

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S