MS2SOLUTION

MUDOFF - research og design

Den endelige løsning blev en innovativ og motordrevet støvlerenser, der hurtigt og effektivt renser det beskidte fodtøj fra fx golf- og fodboldspillere eller medarbejdere på byggepladser. Maskinen bruger ikke vand, men efterlader derimod støvler og sko rene ved hjælp af roterende børster. MUDOFF monteres udenfor, ved siden af indgangen til fx omklædningsrum og er derved altid tilgængelig når brugeren kommer ind fra træning eller en mudret byggeplads. Støvlerenseren er tidsbesparende og en ideel løsning, når man vil undgå det tilbagevendende og irriterende problem omkring rengøring af gulvarealer, i eksempelvis omklædningsrum, for mudder og jordrester.
Research, designudkast i skitseform, detaljering og 3D materialer til videre produktion
M2SOLUTION-Mudoff-produkt-design-thumnail-3PART

En innovativ og motordrevet støvlerenser

MS2SOLUTION stod med et ønske om at få videreudviklet deres fodboldstøvlerenser MUDOFF. Designet skulle tage udgangspunkt i den eksisterende prototypes dele, placering og opbygning. Desuden skulle der være mulighed for opstilling og tilslutning til 230 v strøm.

Videreudvikling af MUDOFF

Enkelt og praktisk
slutdesign
Kan monteres
udendørs
Betjener 5-6
personer pr. minut

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

en ideel løsning, når man vil undgå det tilbagevendende og irriterende problem omkring rengøring af gulvarealer

Se flere cases

Rummeligt 3D ovenlysvindue
Modulerbart byrumsinventar

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S