Spectralink

Spectralink trådløs mobilenhed

Den trådløse mobilenhed PIVOT har samme brugerflade, som der kendes fra smartphones. Enheden er udviklet til at kunne modstå daglig, og ofte hårdhændet, brug inden for de mobile erhverv. Designet blev udformet i et vandtæt materiale med fokus på hygiejne og brugervenlighed. PIVOT’en har touch screen display med automatisk skærmretning, indbygget scanner til aflæsning af stregkoder på fx medicin, og kan betjenes med operationshandsker på. Udover PIVOT’en, er der udviklet en række fleksible bæreanordninger. Det betyder, at sundhedspersonalet har frie hænder og sikrer, at telefonen er lige ved hånden, når den skal bruges i en akutsituation.
Brugerresearch, Skitseringer i 2D, Designkatalog med 3 designforslag, 3D modeller og Teknisk design
Spectralink_pivot_3PART_thumb

Spectralink trådløs mobilenhed

Inden det egentlige designarbejde kunne igangsættes foretog 3PART en grundig bruger og markedsresearch. Efterfølgende blev der udarbejdet et designkatalog med 3 forskellige konceptuelle forslag, der udover den trådløse enhed, også indeholdt forslag til bæreanordning, oplader- og opbevaringsmodul samt en modulær stregkodescanner. Samtlige forslag blev visualiseret i form af 3D modeller. I tæt samarbejde med Spectralink blev der udvalgt et enkelt koncept, som blev viderebearbejdet i både design og konstruktion.

Work smarter, not harder

Hygiejnisk
design
Vandtæt
design
Brugervenligt
slutprodukt

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

“PIVOT is the first device of its kind and it will transform organizations by enabling in-building mobile employees to work smarter”. Sten Dyrmose, CEO, Spectralink.

Se flere cases

Scandinavian – facilitering af strategiproces

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S