OSAA Innovation

Wireframes, farvepalette, ikondesign, prototype, grafik, billedredigering, costum design, CMS Backend og design DNA

iV-GO DNA i moderne website

Brugervenlig og elegant

Intuitiv, brugervenlig, elegant og moderne hjemmeside, baseret på flotte unikke billeder af et nyt og banebrydende produkt.

Overblik over distributører, Q&A afsnit, billed- og video materiale er med til at samle siden som det leksikon omkring iV-GO den er. Information stort som småt findes, i letlæselige små afsnit, med selvforklarende store billeder.
iV-GO OSAA 3PART
Wireframes og opbygning
af hjemmeside fra bunden
Farvepalette
& ikondesign
Support og egen
CMS adgang

Markedsføring i øjenhøjde

OSAA Innavation og 3PART har igennem en længere periode arbejdet sammen på projektet “iV-GO”. iV-GO er en mekanisk mobil IV-løsning, der er nem at bruge og gør det muligt for patienter at bevæge sig frit under infusion. Det gavner resultatet af behandlinger, muliggør hurtigere udskrivning og sparer derved penge.

Dette geniale produkt er nu klar til markedet, og kræver derfor en række markedsføringsmateriale. 3PART har hjulpet med både manuler, roll ups, flyers mv. Sidst men ikke mindst mangler iV-GO nu en hjemmeside, hvor danske som udenlandske brugere kan læse meget mere om OSAA Innovation og iV-GO.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

iV-GO DNA i moderne website

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S