R82 Crocodile

Konkurrentanalyse, idegenerering, skitser, designudkast og kostprisestimering

Crocodile 3

Patented-Logo

Prisvindende design

3PART udarbejdede udfra dette en række designudkast, hvorfra tre af forslagene blev udvalgt i tæt dialog med ergoterapeuter og brugere. Der blev derefter arbejdet videre med detaljering, formgivning og implementering af eksisterende udstyr.
86803_crocodile3_frontview@0,75x
+1
simpelt designkoncept
Patenteret
slutprodukt
Reducering
i kostpris

Crocodile familien har fået en storebror

R82 kontaktede 3PART, da de ønskede et redesign af deres gangredskab Crocodile. Serien, der oprindeligt bestod af 2 størrelsesvarianter, skulle fremover også indeholde en større udgave, så de ældste børn og unge også kunne få glæde af det populære gangredskab. Da den nye variant i Crocodile serien netop henvender sig til større børn og unge, skulle der fokuseres på at skabe et diskret produkt, som lever op til brugerens aktive hverdag. På grund af styrkemæssige forhold samt æstetiske årsager, kunne det ikke lade sig gøre at opskalere det eksisterende produkt og et redesign var derfor løsningen. Det var vigtigt for R82, at det nye produkt bevarede fleksibiliteten, mobiliteten og friheden, som det eksisterende produkt havde, samt at kostprisen kunne holdes nede.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Prisvindende design

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S