Rhinix

Research og brugerobservationer, Ide- og designkatalog, 2 og 3D skitsering, Modeller og mock ups og Prototyper

Klinisk testet hjælp til pollenallergikere

Patented-Logo

Lille produkt med stor effekt

Rhinix næsefiltret er designet til at reducere symptomerne ved pollenallergi markant. Næsefiltret sættes fast i næseborene med en lille, næsten usynlig, bøjle, og de to små membraner i hvert næsebor filtrerer derefter de allergifremkaldende pollenpartikler fra, inden de når til næsens slimhinder. Næsefiltret, der både er let at isætte og komfortabelt at gå med, er klinisk testet. Det reducerer effektivt nys, løbende næse, kløe i næse og hals og kan bruges både ude og inde – uanset om brugeren er aktiv eller slapper af.
Rhinix_allergi_3PART_thumb
Brugerbaseret
og behageligt design
Patenteret
produkt
Reducering
i symptomer

Design med fokus på komfort

I den indledende fase foretog 3PART en lang række brugerobservationer, hvorefter udfordringer og muligheder blev identificeret. Som en del af researchen blev også næsens geometri, både ind- og udvendig, undersøgt. Efterfølgende faciliterede 3PART en workshop, hvor researchmaterialet blev gennemgået. På baggrund af de fremkomne idéer udarbejdede 3PART et designkatalog med 3 forskellige koncepter, hvoraf et blev valgt til videre detaljering i design og konstruktion.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Træfsikkert produkt med brugeren i fokus

Se flere cases

Bedre brugervenlighed og kundeoplevelse
Scanter 5000 – research og design

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S