Scape

Sammenhæng og tydelig

3PART arbejdede på en opdateret, fed og moderne logotype under hensyn til dets anvendelse i produkter med de fremstillingsprocesser, der i øjeblikket anvendes af Scape Technologies. En konsekvent måde at placere mærket på blev også udviklet som gør elementerne genkendelige gennem farve og formfaktorer i hele produktkataloget. Efter den første del af anvendte grafik blev oprettet, blev der skabt et sæt af regler og gode fremgangsmåder til at blive udviklet i form af en design manual.
Research, Design Specifikation, Grafik Idé katalog, Skitser og visualiseringer samt manual for fremtidige produkter
3PART Scape thumbnail

Opdateret og moderne logo

Scape Technologies var på udkig efter et stærkt brand identitet, der ville få produkterne til at se ud som en enkelt familie og få dem til at skille sig ud fra det komplekse robotværksted miljø. Derudover, på grund af behovet for konstant tilpasning til den nyeste teknologi inden for Robotindustrien, havde Scape brug for en manual, der gør det muligt for dem at anvende et sammenhængende udseende til ethvert nyt produkt, der skal udvikles på en enkel og effektiv måde.

En komplet robotfamilie

+1
nyt logo
Printfiler
til produktmærker
+1
idekatalog

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

et sæt af regler og gode fremgangsmåder

Se flere cases

Scandinavian – facilitering af strategiproces

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S