Baron

Tvangsblander - redesign og grafisk identitet

Mørtelblanderen er designet til hårdhændet brug ved at der er lagt stor vægt på robuste materialer, men også i langt højere grad ved at udtrykke robusthed med stærke farver og markante funktioner. En række forbedringer som blandt andet sikkerhedsgitre gør, at produktet i dag anses for at være en af markedets sikreste blandingsmaskiner.

På baggrund af dette produkts design har Baron udviklet en hel serie af udstyr i samme produktfamilie, der dækker det samlede behov for håndværkerbranchen. Udover selve produktdesignet, havde Baron også brug for en mere tidssvarene grafisk identitet. Til dette formål designede 3PART nyt logo og brochuremateriale til messer og distributører.
Brugerresearch og -observation, designkatalog, redesign, prototype fremstilling, kostprisoptimering, logodesign samt messe og brochuremateriale
2. 0thumbnains size

Designet til hårdhændet brug

Den danske virksomhed Baron, der producerer tvangsblandere og transportbånd til det professionelle marked, kom til 3PART med et behov for produktdesign samt design af deres grafiske identitet.

Produktdesign & grafiske identitet

Moderne & funktionelt
design
Kostpris-
reduktion
Tidssvarende
logo

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

en mere tidssvarene grafisk identitet

Se flere cases

UX Design – Brugerinterface

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S