KEN A/S

Kunderesearch, designkoncepter, idékatalog, tekniske koncepter, detaljeret design og markedsføringsmateriale

IQ 5 - Instrumentvasker-serie

Designet og det nye materialevalg

3PART designede her en serie af maskiner, der er forbedret sammenlignet med KENs eksisterende maskiner ift. hygiejne – bl.a. gennem brug af glas fremfor rustfrit stål. Designet og det nye materialevalg medvirker til at give KEN A/S en unik plads og kendskabsgrad i markedet, det understøtter virksomhedens vision og brand ift. innovation og fornyelse, og det understøtter fortællingen om “state of the art” ydeevne og teknologi, som denne nye serie af instrumentvaskere tilbyder. For KEN A/S’ OEM kunder giver det nye design og brug af glas på fronterne nogle helt nye muligheder ift. til individuel tilpasning og design af vaskerne. Noget som har givet KEN A/S helt nye og attraktive muligheder på dette markedet.
Ken-produkt-thumnail-3PART
+1 nyt
Design af Instrumentvasker serie
IQ6 lanceret
på Medica 2015
IQ5 lanceret på
Medica 2016

Et ønske om at blive udfordret og løftet

Da KEN A/S skulle igang med udviklingen af en ny instrumentvasker-serie, var det med et ønske om at blive udfordret og løftet ift. det ydre design af maskinerne, og de kontaktede i den forbindelse 3PART. I projektforløbet ønskede KEN A/S selv at forestå den mekaniske konstruktion af vaskearme og specialiseret mekanik i maskinen, hvorimod 3PART skulle få ansvar for UX, ydre design, brugervendt funktionalitet, samt mekanisk konstruktion af hovedstruktur og elementer ifbm. det ydre design.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Designet og det nye materialevalg medvirker til at give KEN A/S en unik plads og kendskabsgrad i markedet

Se flere cases

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S