Visblue

Brugerindsigter, Storyboards, Designkoncept, Wireframing, Fuldt UI design, Designmanual, Workshop og sparring samt Ikonpakke og animationer

Smart energy storage

Det komplette værktøj

Samarbejdet mellem 3PART, Designskolen Kolding og Visblue resulterede i et digitalt værktøj, som på én gang integrerer muligheden for at generere data/information og læring af Visblue batteri installationer og sikrer udvikling/ indfasning af brugervenlige og adfærdsmotiverende måder at overvåge energiforbruget. Visblue Web App optimerer samspillet mellem den vedvarende energiproduktion, lagringsenheden og forbrugeren.
visblue-thumbnail-ux-design
+15
Ikoner
UX/UI
Optimering
Fuldendt
designkoncept

Den brugervenlige database

Projektets formål var, at udvikle database, interface og software, som er brugervenligt og let tilgængeligt fra gængse medieplatforme. Visblue var leadpartner og leverede de udfordringer og behov, der var projektforslagets udgangspunkt. Evikali stod for udvikling af software og 3PART designede et brugervenligt og tilgængeligt system, med fokus på slutbrugerne. Designskolen Kolding var vidensinstitution med sparring i forhold til grafik, test af brugerfunktionalitet og brugerinvolvering.

Download projektet her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele projektet nedenfor.

inspiration er kilden til kreativitet

Works

Sammenhæng og tydelig

Skal vi også hjælpe jer?

3PART hjælper dig med at løse virksomhedens forretningsproblemer gennem konkrete fysiske og digitale produkter, services og oplevelser.

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S