OSAA Innovation

Workshops, idekataloger, skitser og visualiseringer, logo, ikoner, brugermanual, brugertests, fotos, video, emballage samt materiale klar til print

Branding og emballage

Den grafiske identitet

Samarbede med OSAA, udviklede 3PART brugermanualer, emballage og grafisk identitet. Brugermanualerne blev afprøvet på en gruppe af sygeplejerer, som skulle kunne anvende IV-GO uden at være blevet instrueret. Manualerne blev rettet til, indtil de var forståelige og ikke blev fejltolket, for at sikre fejlfri betjening.

Løsning 3PART designede hele den grafiske identitet, branding materiale og emballage, til brug for markedsføring og forståelse af produktet.
OSAA Innovation 3PART - Branding og emballage
Komplet
grafisk design
Produceret
foto & video
Komplete
brugermanualer

I tråd med produktdesignet

OSAA Innovation havde i forbindelse med lanceringen af produktet IV-GO, brug for markedsføringmateriale, emballage, brugermanualer, logo og overordnet grafisk identitet. IV-GO er en innovativ løsningsom til intravenøs behandling, der kan bæres på ryggen, til tømning af dropposer.

IV-GO gør patienten mobil og uafhængig af det traditionelle droppose stativ. Designet skulle være i tråd med produktetdesignet, som 3PART også har været ansvarlig for.

Download casen her

For at se hele projektet med yderligere detaljer, kan du downloade hele casen nedenfor.

Den grafiske identitet, branding materiale og emballage

Se flere cases

Design manual der øger internationale ekspansionsmuligheder

Skal vi også hjælpe jer?

3PART logo
3PART er den erfarne innovationspartner, der kan udvikle de produkter og digitale services, der skaber meromsætning og værdi i din virksomhed i fremtiden

med venlig hilsen

Simon Skafdrup, 3PART A/S