DKEN

Services

I vores designproces inddrager vi bruger-research, co-creation og prototyping som hovedelementerne fra idé til færdigt produkt. Vores multidisciplinære designteam tilbyder ekspertise indenfor digital design, produktdesign, strategisk design og servicedesign.

Access Wheel

Digitalt Design

Hos 3PART har vi mange års erfaring med udvikling af digitale designløsninger. Vi har kompetencer indenfor user-experience (UX), wireframing, prototyping, webudvikling, udvikling af interfaces og design af ikoner. Derudover kan vi udvikle 3D visualiseringer, visuel identitet, markedsføringsmateriale og andet grafisk design til trykte medier.

Nedenfor kan du læse om nogle af de digitale designløsninger, som vi har udviklet gennem årene.

Produktdesign

Vores team af industrielle designere og ingeniører har igennem årene været med til at realisere over 40 patenterede produkter indenfor en lang række forskellige brancher.

Vi sætter brugeren i centrum gennem hele udviklingsprocessen og inddrager vores kunder i udviklingsforløbet og har et tæt samarbejde, bl.a. gennem procesfacilitering, projektledelse, workshops og optimering via simplimize. På den måde kan vi udvikle træfsikre og værdiskabende designløsninger, hvor fokus specielt er på ergonomi, funktionalitet og æstetik.

Vi har et strategisk samarbejde med R&D, hvilket gør at vi kan følge selv store og komplekse projekter til dørs: fra design til færdig konstruktion. 

Servicedesign

Hos 3PART har vi for flere af vore kunder udviklet servicekoncepter og forretningsmodeller, som har været med til at styrke konkurrencekraften og skabe vækst. Vi arbejder med skarp forretningsudvikling, udvikling af designmanualer, IPR-strategier og forbedring af produktporteføljer vha. Simplimize-strategien. Vi kan bl.a. hjælpe med at forenkle produktprogrammer, udforske mulighederne for at leve af at tilbyde services, sikre mod kopiering af nuværende produkter og meget mere.

Læs mere om, hvad 3PART kan tilbyde inden for serviceinnovation her.

Investering i design med 3PART betaler sig:

  • Tildeling af 4 internationale designpriser efter redesign
  • 25% markedsandel generobret efter 1 år
  • Omsætning fra 0 til 200 millioner på fire år
  • Investeringen i design tilbagebetalt på blot 4 måneder
  • Reduktion af montagetid med 50%
  • Salgsprognose oversteget med 400%
  • Reduktion af fejlmontage med 15%
  • 750.000 enheder solgt på kun 14 dage
  • Reduktion af kostpris på 25%